Dag 9 – Ansichtkaart

Rotorua – Taupo

“Been there, did no do it, bought the postcard”

Ik geloof dat de NZ’rs denken dat als je toch de moeite neemt om de halve wereld om te reizen om hier te komen je ook wel 65 dollar wilt niet tikken om naar een broedende kiwi te kijken, of 50 dollar voor een gat in de grond waar af en toe wat kokend water uitkomt. Nou, mooi niet. Met alle attracties erbij die we ook niet gedaan hebben vandaag hebben we een boel geld uitgespaard. Een weekloon uitgeven om een Maori te zien die dan ook nog z’n tong naar je uitsteekt is wel weer even genoeg.

We zijn namelijk onderweg van Rotorua naar Taupo, en het barst onderweg van de interessante sightseeers.

 

 

Allemaal gratis en we houden nu geld over om souveniertjes te kopen. zoals een rugby shirt maat XL en XXL.

 

Aangekomen in Taupo komen we niet in de buurt van het centrum want er is een wielertoestand aan de gang. En dat gaat de hele dag al zo verzucht een local. We parkeren dus maar buiten het centrum bij de hole-in-one attractie, en we lopen dat kippeneindje wel. Ons maakt een kilometertje meer of minder niet meer uit.

We belanden uiteraard weer in een ierse pub om de dag netjes af te ronden. De band besloot dat 9ish vandaag zeker niet voor kwart over tien is; speel ze, maar wij gaan slapen. dan maar geen brown eyed girl vandaag.

En het begint zachtjes te regenen…

Eén antwoord op “Dag 9 – Ansichtkaart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.